Gică Hagi a izbucnit la adresa FRF: Ianis nu e chemat la naţională pentru că-l cheamă Hagi

Gheorghe Hagi este foarte dezamăgit de faptul că fiul său, Ianis, nu a fost convocat în ultima vreme la loturile naționale.

20 sept. 2016, 07:42
Gică Hagi a izbucnit la adresa FRF: Ianis nu e chemat la naţională pentru că-l cheamă Hagi

Ianis n-a fost promovat până în ziua de astăzi niciodată! Fotbalist care a jucat 30 de meciuri în Divizia A, la echipa care a marcat cele mai multe goluri, meci de meci a jucat. N-a fost convocat nici la U-19, nicio promovare, iar alţi colegi de-ai lui au fost convocaţi deşi nu erau la echipa mare, de la ’98.

Voi credeţi că e normal? Hai mă, e de glumă asta! Dar asta e, mergem mai departe, vom vedea. Nu-i aşa bun, să se ducă să se mai antreneze. Nu-i normal, a ieşit cel mai bun jucător anul trecut, Ianis, votat de antrenori şi de jucători. N-a fost votat aşa? AFAN-ul a făcut, l-au votat antrenorii şi jucătorii din campionat, cel mai bun tânăr jucător, am fost la premiere Şi înaintea lui Stanciu!

Şi nicio convocare, nimic. De ce? Că-l cheamă Hagi! Sută la sută, sută la sută. Că-l cheamă Hagi, de-aia! Dar asta e, ce să fac! Le îndur, le iau cu mine, sunt obişnuit să lupt. De jos, cu coatele, am luat-o de jos şi mă duc în continuare, cât oi putea„, a declarat Hagi, potrivit Dolce Sport.