Gică Hagi are o OFERTĂ-ŞOC de la MAREA RIVALĂ. „Aş merge cu o singură condiţie!”

Gică Hagi este curtat de Fenerbahce, dar antrenorul celor de la Viitorul a anunțat că singura echipă din Turcia la care ar merge este Galatasaray.

01 oct. 2018, 13:09
Gică Hagi are o OFERTĂ-ŞOC de la MAREA RIVALĂ. „Aş merge cu o singură condiţie!”

Gică Hagi ar semna cu Galatasaray co singură condiţie.

„Targetul numărul 1 în Turcia pentru mine ar fi să te duci şi să câştigi Champions League. Eu zic că e prima ţară care mâine poate face un proiect european, după primele cinci campionate din lume. Clar, peste Olanda. Când au bugete şi dau salarii de 4-5 milioane de euro…”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi scoate Viitorul la VÂNZARE. Primele companii au negociat deja achiziţia de ACŢIUNI

„Regele” ar pleca de la Viitorul doar dacă va primi o ofertă concretă, de la o echipă dispusă să investească sume consistente în transferuri și salarii: „Eu m-aş duce doar dacă am proiect european în Turcia. Nu doar să fiu pe locul 1 sau 2. Mă duc să câştig în Europa. Eu asta vreau. Voi lua un club care ambiţii europene, atât! Dacă ştiu că am echipă cu salarii de un milion, două net, minim, cum să nu mă duc? Am experienţă, am ieşit campion, am produs jucători, am experienţă internaţională la nivelul cel mai mare. Dacă nu mă ştie cineva, îi trimit CV-ul. Dar trebuie să citească. Cu siguranţă o să-i ia o oră!”.

„Pot să mă întorc în Turcia cu cel mai mare drag, dar la rivalul total nu am cum să mă duc. Nu fac lucrul ăsta pentru bani. Viaţa mea nu e făcută de a face lucrurile pentru bani. O fac şi cu inima. Mai am inimă!”, a precizat Gică Hagi.