Gică Hagi, declaraţie ULUITOARE despre fiul său, Ianis

Gică Hagi a declarat, miercuri, că nu poate spune, deocamdată, că este mândru de fiul său. Ianis Hagi are 15 partide disputate ca titular în Liga I la doar 17 ani şi a semnat în vară cu Fiorentina, care l-a mai lăsat un sezon la Viitorul.

02 dec. 2015, 14:45
Gică Hagi, declaraţie ULUITOARE despre fiul său, Ianis

Gica Hagi si fiul sau, Ianis Hagi, au participat, miercuri, la lansarea albumului Panini Liga I, editia 2015-2016, care a avut loc la sediul LPF.

„Fiecare parinte se simte bine cand vede ca fiul lui merge pe o strada buna. Deja el e concentrat pe o directie, iar eu sunt multumit ca face sport. Daca va ajunge sa joace fotbal la nivel foarte mare, depinde de sacrificiul pe care o sa-l faca in viata. Deocamdata e bine, dar mai am pana sa zic ca sunt mandru de Ianis. Mai are mult de munca”, a spus Gica Hagi.

„Regele” a afirmat ca fiul sau are talent, dar mai departe depinde de ambitia si de motivatia lui: „Sper sa ajunga si el sa faca performanta. Cand? Nu stiu, depinde de el. Talent are, asa cum au si ceilalti, dar mai greu e sa se mentina. Drumul e lung, trebuie sa se sacrifice pentru a-si face o cariera. Nu va fi usor, insa motivatia si ambitia lui vor face diferenta”.