Gică Hagi, despre marele regret al carierei. „Nu trebui să plec de acolo!”

Gică Hagi a acordat un interviu pentru Radio Marca, în care a vorbit despre perioada petrecută în Primera Division, la Real Madrid și FC Barcelona.

10 mart. 2021, 15:45
Gică Hagi, despre marele regret al carierei. „Nu trebui să plec de acolo!”

Gică Hagi, despre marele regret al carierei. „Regele” a spus că regretă ca plecat de la Real Madrid și spune că etapele petrecute la granzii din Spania l-au ajutat în cariera de antrenor și în momentul în care a fondat Academia de la Ovidiu.

Gică Hagi, despre marele regret al carierei

„Trăiesc pentru fotbal 24 de ore pe zi. Suntem la curent în România cu tot ce se întâmplă în Spania. E păcat că nu am câștigat un campionat în acea perioadă. Acele rezultate au influențat decizia mea a de plecat de la Real Madrid. Știți cum e fotbalul… Am decis că am nevoie de o experiență în altă țară, chiar dacă ultimul meu sezon la Real Madrid a fost foarte bun. Mă adaptasem foarte bine la fotbalul din Spania.  E păcat. E clar că regret că am plecat, 100%. Dar așa e viața, e făcută din decizii și oportunități. Dar, viața mea sportivă a fost minunată. Nu oricine poate juca la Real Madrid și Barcelona. Cei de la Real Madrid mi-au creat o mentalitate de învingător. M-au învățat că locul doi nu contează. A fost destinul meu. Am jucat la două dintre cele mai mari cluburi din lume, care mi-au format personalitatea și mentalitatea pe care le-am implementat la clubul pe care l-am fondat în România”, a spus Gică Hagi pentru Radio Marca.

Gică Hagi a jucat pentru Real Madrid în perioada 1990-92, de unde a plecat la Brescia. A revenit în Spania pentru FC Barcelona, 1994-96, după care şi-a încheiat cariera la Galatasaray Istanbul.

„Messi seamănă cu mine!”

Gică Hagi a fost întrebat și despre jucătorul actual care seamănă cel mai mult cu el şi l-a numit pe Lionel Messi, starul de la FC Barcelona. „Chiar dacă Messi marchează mai mult decât o făceam eu, avem multe caracteristici asemănătoare. E stângaci, e rapid, are o tehnică bună. Lui îi place mai mult să marcheze goluri, eu sunt mai mult un număr 10”, a mai spus Gică Hagi.