Gică Hagi, dezvăluiri BOMBĂ despre munca lui Gigi Becali la Academie

Gigi Becali munceste la Academia lui Gica Hagi pentru a iesi mai repede de la inchisoare si a fost acuzat ca, de fapt, are parte de un tratament spercial.

27 sept. 2014, 18:56
Gică Hagi, dezvăluiri BOMBĂ despre munca lui Gigi Becali la Academie

Gica Hagi a declarat ca Gigi Becali este un muncitor exemplar la Academia de la Ovidiu.

„Eu discut cu Gigi, ca fin, ca nas, ca prieten. El vine la noi, ne mai da cate un sfat, ca e om de fotbal acum, dupa atatia ani. Invat de la el pentru ca stie fotbal, a invatat si el pe banii lui. Dar e bine. Noua, la Academie, ce sa ne spuna? Ca suntem cei mai buni. La echipa mare poate, aici sa ne mai dea vreun sfat”, a declarat Hagi.

„Lucrurile intre noi doi sunt bune. Se comporta bine la Academie, nu ati vazut ca si scrie? Devine deja si scriitor. E bine. Bine ar fi sa iasa, ca pentru orice om e mai bine afara”, a mai spus „Regele”.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul „Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.