Gică Hagi, discurs dur la adresa ruşilor! „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?”

Gică Hagi a comentat războiul din Ucraina la conferinţa de presă de după meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Farul Constanţa, scor 1-0. "Regele" a pus tunurile pe Rusia, pe care o acuză după invadarea statlui vecin!

08 mart. 2022, 13:12
Gică Hagi, discurs dur la adresa ruşilor! „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?”
Gică Hagi, discurs dur la adresa ruşilor!

Gică Hagi, discurs dur la adresa ruşilor! „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?”. „Regele” consideră că interesele și banii reprezintă cauza conflictului armat din Ucraina.

Gică Hagi, discurs dur la adresa ruşilor! „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?”

„Cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște. Cred că nimeni în lume nu-și dorește acest lucru. Eu îmi doresc să se oprească cât mai repede, toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu „Stop!” cât mai repede, să se înțeleagă. Sunt foarte multe interese, foarte mulți bani la mijloc. Din cauza asta vin toate problemele societății în momentul de față, de la interese mari și bani foarte mulți. Nu ne mai săturăm! Ar trebui să fim oameni, mai normali, să eliminăm aceste lucruri care nu mai au ce căuta în societate”, a spus Gică Hagi.

Mircea Lucescu povesteşte cum a plecat din Ucraina şi lansează un apel: „Acum să ne gândim la pace, apoi ne gândim şi la fotbal”

„Cei care au intrat în Ucraina ar trebui să se oprească. Noi, ceilalți, suntem mici. Cei mari, care au putere și informații, să se oprească cât mai repede. Nu e nevoie de așa ceva. Vrem pace, liniște, să fie sport, cultură, sănătate, viață frumoasă. Nu putem trăi cu bombe și cu ce vedem, asta nu poate exista. Nu-mi vine să cred, de când a început sunt șocat. Vreau, nu vreau, mă gândesc mai mult la acest lucru decât la fotbal. Opriți-vă, să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște, să fie pace pe pământ! Nu știu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război. Ce gândesc, ce vor să facă? Nu le ajunge ce au? Ce vrei, de ce vii la mine în casă? Le vrei pe toate? Nu vă săturați, la câți bani și câtă putere aveți? Noi, cei normali, vrem să trăim și noi frumos”, a mai spus Gică Hagi.

Daniel Pancu, prima reacţie după declaraţiile controversate despre Ramzan Kadîrov. „Îmi cer scuze tuturor femeilor!”

„Regele” este trist din cauza războiului: „Dezamăgire, suferință… nu-mi vine să cred, e dureros că în timpurile astea s-a ajuns la așa ceva. Am avut pandemie doi ani, acum a venit și asta. Pentru binele tuturor, opriți-vă! Din păcate, eu sunt mic. Ce am zis eu e nimic, nu cred că se ia în seamă. Cei care au bani mulți să nu facă războaie! Să investească în sport, în cultură, în filme, teatru, actori. Fiecare țară să aibă integritatea ei, să ne simțim bine. Mi-e greu să înțeleg!”.


loading...
Partenerii noștri