Gică Hagi, gest de FAIR-PLAY de care vorbeşte toată presa internaţională VIDEO

Gica Hagi este vedeta presei internaţionale după un gest de fair-play făcut la meciul Viitorul - Astra, scor 1-2, disputat vineri în etapa a 17-a din Liga I.

09 nov. 2015, 11:21
Gică Hagi, gest de FAIR-PLAY de care vorbeşte toată presa internaţională VIDEO

In prima repriza, la scorul de 1-0 pentru Viitorul, Romeo Benzar a cazut in urma unui duel cu un adversar si a ramas la pamant, solicitand interventia echipeim medicale. In acel moment, Gica Hagi a sprintat si i-a impins pe cei din echipa sa medicala, trimitandu-l nervos pe jucator in teren, acesta ridicandu-se imediat!

VIDEO AICI.

„Legenda Romaniei, Gheorghe Hagi, si-a intarit statutul legendar cu un act de sportivitate. Antrenorul Viitorului a decis sa ia problema in propriile maini si sa-si impiedice echipa medicala sa acorde ingrijiri unui jucator despre care Hagi stia ca simuleaza o accidentare. Decat sa-si lase personalul sa se conformeze saradei, un Hagi nervos a alergat si a impins echipa medicala, inainte de a-i cere jucatorului sa se intoarca pe teren. Lucrurile se fac diferit in Romania”, este comentariul de pe site-ul 101 Great Goals.