Gică Hagi, în doliu. A murit unul dintre principalii săi colaboratori, fotbalist foarte apreciat

Dima Tararache, fost fotbalist la Farul Constanţa, a murit la doar 59 de ani. El era un colaborator activ al lui Gică Hagi.

21 aug. 2019, 09:25
Gică Hagi, în doliu. A murit unul dintre principalii săi colaboratori, fotbalist foarte apreciat

Tararache era la momentul actual în conducerea celor de la Viitorul Constanța, dar și a Academiei Hagi. Anunțul a fost făcut chiar de clubul Viitorul Constanța, pe pagina oficială de Facebook.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Dima Tararache! FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi anunță, cu regret, trecerea în neființă a fostului angajat al cluburilor noastre și jucător al Farului, D. Tararache.

Academia Hagi și FC Viitorul transmit condoleanțe familiei îndoliate și putere pentru a trece peste această suferință„, se precizează în postarea de pe Facebook.

Și fostul căpitan, antrenor și președinte al FC Farul, Paul Peniu, a scris un mesaj în memoria fostului fotbalist: „Dima a fost un om extraordinar, un prieten și un coleg de echipă deosebit. Alături de Gabi Zahiu, era cel mai vesel din generația care ne-a unit la Farul. Regretăm nespus moartea sa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!„, a subliniat Peniu, care în prezent este președintele Academiei Hagi.

Dima Tararache era născut la Sinoe, în judeţul Constanţa şi a evoluat la FC Farul, Dunărea Galaţi, dar şi la echipele de fotbal din Medgidia.