Gica Hagi, declaraţie uluitoare despre soţia sa, Marilena. „Altfel, îmi lua toţi banii!”

Gică Hagi a avut un discurs emoţionant, în care a ţinut să-i mulţumească soţiei pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat de-a lungul vieţii.

13 mart. 2019, 07:25
Gica Hagi, declaraţie uluitoare despre soţia sa, Marilena. „Altfel, îmi lua toţi banii!”

Gică Hagi a declarat că se simte un privilegiat, deoarece viaţa i-a oferit tot ce-şi dorea, inclusiv o „familie incredibilă”. Pe această cale a ţinut să-i mulţumească soţiei sale, Marilena, despre care spune că l-a susţinut în fiecare moment, indiferent de ce decizie a luat.

TRAGEDIA URIAŞĂ din viaţa lui Gică Hagi. „Regele” a avut un frate care A MURIT

„Sunt singurul care aş putea să mă plâng de ceva că nu s-a întâmplat în viaţă. Mi-a dat de toate, sport, fotbal, celebru şi o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine şi mi-a dat şi doi copii. Şi mă susţine şi pentru ceilalţi 200 (n.r. – jucătorii de la Academie). M-a susţinut, că dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii! Îi mulţumesc pe această cale. Mai aşteaptă şi ea din când în când, „dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti?” E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea şi ea la mine”, a spus Gică Hagi.

Marilena şi Gică Hagi s-au căsătorit în 1995 şi au împreună doi copii, Kira (născută în 1996) şi Ianis (născut în 1998).


loading...