Gică Hagi, prima reacţie după oferta de 3 milioane de euro a lui Gigi Becali

Gică Hagi refuză să discute despre transferurile lui Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu la Steaua, dar a dat de înţeles ca va începe negocierile cu Gigi Becali după finalul campionatului.

24 mart. 2017, 14:32
Gică Hagi, prima reacţie după oferta de 3 milioane de euro a lui Gigi Becali

Gică Hagi nu se gandeste decat sa termine sezonul cat mai sus cu Viitorul. Apoi, e gata sa discute cu Gigi Becali despre transferurile de 3 milioane de euro dorite la Steaua.

„Pentru Romania doar cand pronunti suma asta e foarte mare, dar noi ne concentram pana in vara, vrem sa facem lucruri bune in play-off. E o mare provocare pentru tot colectivul nostru, ne jucam sansa pana la capat. In vara, cand se termina campionatul, suntem deschisi la orice provocare. Campania de transferuri din vara a inceput din ianuarie la noi, lucram deja. Tucudean, de exemplu, face parte dintr-o strategie de viitor. Cu gandul asta l-am luat, sa fim mai puternici de la vara incolo. Suntem intr-o lupta, sa vedem ce sanse avem, noi suntem pregatiti. Jucatorii sunt concentrati, au dorinta enorma sa arate ca sunt buni. Sa vedem unde ajungem, nu stiu unde vom fi in 3-4 luni. E o piata libera, suntem pregatiti si de iesiri, si de intrari!”, a spus Gica Hagi la Sport.ro.

„Eu, pe Coman, i-am dat, acum o lună, un milion jumătate. A fost şi el surprins, nu se aştepta să-i dau atâţia bani. Au jucat în Liga Campionilor la juniori şi el credea că o să aibă vreo ofertă din Portugalia. În vară, discutăm în vară. Eu în vară iau doi jucători: Nedelcu şi Coman. Dacă ia campionatul Gică nu e fraier să-i mai dea. Nu-i mai convine. E prea deştept. El ştie când trebuie să vândă. Îi vinde după ce joacă calificările. Pe amândoi dau 3 milioane”, a spus Gigi Becali.