Gică Hagi, propunere-şoc pentru politicieni! „Să băgăm şi noi nişte miliarde şi să organizăm Campionatul Mondial”

Gică Hagi a tras un nou semnal de alarmă cu privire la situația precară din România și lipsa de investiții în tineri și infrastructură. "Regele" are şi o propunere pentru cei care conduc România.

08 dec. 2022, 17:32
Gică Hagi, propunere-şoc pentru politicieni! „Să băgăm şi noi nişte miliarde şi să organizăm Campionatul Mondial”
Gică Hagi, propunere-şoc pentru politicieni! "Să băgăm şi noi nişte miliarde şi să organizăm Campionatul Mondial"

Gică Hagi, propunere-şoc pentru politicieni! La finalul meciului cu CFR Cluj, din Cupa României, managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa a transmis un mesaj manifest către politicienii țării.

Citeşte şi: Florin Piersic, reacţie fabuloasă după ce l-a întâlnit în premieră pe Gică Hagi. „Regii României!” VIDEO

„Au trecut 30 de ani, nu un an, 30 de ani! Am ajuns într-o postură lamentabilă. Trebuie să mișcăm lucrurile. Și de unde începi? De jos! Infrastructură, centre de copii și juniori, tineret. Pentru că tineretul e viitorul României, ei, nu noi. Noi putem să-i ajutăm, să-i descoperim, cum alții au făcut-o cu noi”, a declarat Gică Hagi..

„Dar de ce România nu concurează pentru Campionatul Mondial? Nu am văzut nicio ambiție de asta! Măcar dacă nu ne calificăm pe merit, măcar să băgăm și noi niște miliarde și să organizăm Campionatul Mondial, European în România. Cu Ungaria, cu Serbia, Croația, să ne băgăm și noi la Campionatul European. De ce să se facă numai în Anglia, Olanda și Germania? Investiți dacă vrem să avem. Investiți în tineri, să vină miliardarii în România, oamenii cu bani. Afară de ce cumpără și la noi nu? România nu are tradiție? Are 200% tradiție!”, a mai spus Gică Hagi.

Citeşte şi: Surprinzător! CTP, la picioarele lui Gică Hagi: „Am toată admirația pentru el!”. Gazetarul cere ca FRF să asculte de „Rege”