Gică Hagi pune pe jar Liga 1. „Vom fi mai săraci fără Dan Petrescu. Cu el, fotbalul românesc era mai frumos”

Gică Hagi a făcut câteva declarații misterioase după eșecul cu FCSB. ”Regele” crede că Dan Petrescu va pleca de la CFR, chiar în această pauză cauzată de meciurile echipei naționale.

02 sept. 2019, 07:10
Gică Hagi pune pe jar Liga 1. „Vom fi mai săraci fără Dan Petrescu. Cu el, fotbalul românesc era mai frumos”

„Respectați-l mai mult pe Dan Petrescu. Toți putem greși. Cred că e puțin influențat de tot ce vede. Un om ca Dan Petrescu merită mai mult respect. Nu judec eu dacă a greșit.

Vom vedea pe Dan dacă îl mai vedeți la următorul meci la CFR. Poate nu îl mai vedeți. E posibil. Așa o să plecăm cu toții. Asta e singura soluție care ne mai rămâne, toți oamenii valoroși să plece din țară.

Citeşte şi FCSB, prima victorie cu Bogdan Vintilă pe bancă. Roş-albaştrii au învins-o pe Viitorul

Nu știu ce va face, dar ăsta a fost sentimentul meu când l-am văzut aseară. Cu el fotbalul românesc era mai frumos, aveam de toate. Fără el, vom fi mai săraci. Asta e opinia mea”, a spus Hagi, la conferința de presă susținută după meciul cu FCSB, scrie digi24.ro.

Ce riscă Dan Petrescu după ce-a fost eliminat de Sebastian Colțescu

Dan Petrescu, un car de nervi, după ce-a fost eliminat în meciul cu Astra (2-3), a plecat de pe banca de rezerve traversând terenul, deși mai erau câteva minute de joc din prima repriză. La prima vedere, „Bursucul” va primi două etape de suspendare, conform regulamentului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Rămâne de văzut dacă cei de la Comisia de Disciplină vor ține cont, în luarea deciziei, și de cuvintele reprobabile pe care Petrescu i le-a adresat arbitrului Sebastian Colțescu.