Gică Hagi, scos din sărite la conferinţa de presă. „Cum să mă simt când îmi pui o întrebare ca asta? Dacă e proastă, vine şi răspunsul”

Gică Hagi (54 de ani) a răbufnit la conferinţa de presă de după înfrângerea suferită de Viitorul în faţa CFR-ului, 1-3 în Gruia. "Regele" a fost deranjat de întrebarea unui jurnalist prezent în sală, care a avut o curiozitate legată de fiul său, Ianis.

30 apr. 2019, 09:10
Gică Hagi, scos din sărite la conferinţa de presă. „Cum să mă simt când îmi pui o întrebare ca asta? Dacă e proastă, vine şi răspunsul”

Antrenorul-patron de la Viitorul a fost iritat de întrebarea: „Vă deranjează când se spune despre Ianis că n-ar fi primit atât de multă atenţie dacă n-ar fi fost fiul dumneavoastră?”, scrie prosport.ro. Hagi nu s-a mai putut abţine şi i-a recomandat ziaristului să se uite pe cifrele decarului şi căpitanului formaţiei din Ovidiu.

Citeşte şi Gică Popescu, executat silit pentru o datorie la bancă. A investit 2 milioane de euro într-o afacere falimentară

„Altă întrebare! Altă întrebare! Te las pe ţine să dai răspunsul. Îţi trimit cifrele, dacă vrei. Nu te-ai uitat? Înainte să pui o întrebare, să vezi cifrele! Cum să mă simt când îmi pui o întrebare că asta? N-ai citit cifrele lui Ianis? E o întrebare la care numai tu poţi să găseşti răspunsul. Du-te acasă şi reflectează la ce întrebare ai băgat. Înainte să pui o întrebare, trebuie să citeşti nişte cifre. Dacă întrebarea e proastă, vine şi răspunsul prost, negativ. Nu poţi să te prezinţi fără să ştii despre ce vorbeşti. Întrebare proastă, răspunsul la fel, judecaţi-l voi”, a spus Hagi la conferinţă de presă.

Ianis Hagi a marcat de 11 ori şi a livrat şase pase decisive în 33 de meciuri jucate la Viitorul în acest sezon, în care a strâns nu mai puţin de 2.897 de minute.