Gica Hagi, criză de nervi ÎN DIRECT. „Nu tolerez asta!”

Gică Hagi a fost un car de nervi la finalul meciului Steaua - Viitorul, scor 2-0, disputat, duminică, în etapa a 15-a din Liga I.

07 nov. 2016, 06:01
Gica Hagi, criză de nervi ÎN DIRECT. „Nu tolerez asta!”

Gică Hagi a fost scos din minţi de Pablo Brandan. Schimbat în minutul 34, după ce a comis penalty-ul din care Steaua a deschis scorul, argentinianul s-a schimbat și a plecat direct acasă, dar a trebuit să revină de urgență la stadion, pentru efectuarea testului antidoping.

Gică Hagi a explicat de ce l-a scos de pe teren și a lăsat de înțeles că acesta ar putea să fi fost ultimul meci pentru Pablo Brandan la Viitorul.

„Nu știu dacă a fost penalty, dar nu ai voie să faci așa ceva! E o greșeală mare a lui Brandan, cum să ajungă el din fundaș central-stânga în partea dreaptă? Nu tolerez asta! L-am schimbat, i-am comunicat că din partea unui jucător cu experiență aștept ceva în plus. Dar el nu o face. Poate pentru un tânăr aș înțelege, dar la el nu. Să vedem ce decizie vom lua. Așa cum a avut el șansa lui, așa trebuie să aibă și alți jucători, cum ar fi Hodorogea, care e la echipa națională și a jucat ca fundaș dreapta. Poate o să îi vină și șansa lui Carp, poate mai vine șansa unui tânăr”, a declarat Gică Hagi.