GICĂ HAGI îl desfiinţează pe noul şef al FRF

GICĂ HAGI i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce şeful FRF îl atacase pe "Rege" pentru unele declaraţii făcute la adresa noii conduceri a federaţiei.

08 apr. 2014, 06:51
GICĂ HAGI îl desfiinţează pe noul şef al FRF

GICĂ HAGI a fost acuzat de Răzvan Burleanu că este misogin şi lipsit de bărbăţie după ce a făcut unele afirmaţii dure despre Marketa Haindlova, cehoaica dorită la FRF ca responsabil de relaţii internaţionale.

Răzvan Burleanu ÎL FACE PRAF pe Gică Hagi

GICĂ HAGI spune că Burleanu este un nimeni pentru el, chiar daca a ajuns preşedintele FRF.

„Legat de aspectul seriozității, cred că nici nu mai trebuie să vorbim despre asta. Cred că lumea sportului știe cine sunt și cât de serios sunt cu tot ceea ce fac. Respect foarte tare sexul feminin, am un tovarăș de viață cu care împărtășesc toate principiile mele de viață, deci nu se poate vorbi de misoginism.

Pe mine mă cunoaște lumea, în schimb pe dânsul, pe dl. Burleanu, nu-l prea cunoaștem până acum. Așteptăm să vedem cât este de competitiv și de bun în ceea ce face. Eu am jucat mult fotbal pentru echipa națională a României, am fost un sportiv care am făcut multe pentru fotbalul românesc și care am investit în ultimii ani foarte mult în acest fotbal. Acum să vedem cum își îndeplinește programul pe care l-a prezentat. Dar noi am ridicat ștacheta sus, prin performanțele pe care le-am avut în trecut.

Eu sunt supărat acum. Voi rămâne în cealaltă parte, deoarece am făcut mereu echipă cu Gică Popescu, țin enorm la el.

Oricum, am fost greșit înțeles acum câteva zile, eu am vrut să spun altceva.

Dar cred că sunt îndreptățit să-mi dau cu părerea despre fotbalul românesc, după ce am jucat 18 ani la echipa națională, iar acum am creat o academie care furnizează 33 de jucători la loturile naționale și o echipă care activează în Liga 1. Îmi dau cu părerea, este o părere pertinentă și m-aș bucura să meargă lucrurile bine pe viitor”, a declarat GICĂ HAGI la Digi Sport.