Gică Hagi e PRAF la AFACERI IMOBILIARE. Pierdere IMENSĂ pentru REGE

Gică Hagi se pricepe la fotbal, dar la afaceri mai are de învăţat. "Regele" încearcă de aproape un an să vândă două apartamente de lux achiziţionate în Poaiana Braşov, dar tot nu găseşte cumpărător, deşi le lasă la jumătate de preţ faţă de investiţia făcută.

10 mai 2015, 14:02
Gică Hagi e PRAF la AFACERI IMOBILIARE. Pierdere IMENSĂ pentru REGE

Gică Hagi şi-a cumpărat, în 2012, la un preţ foarte bun, două apartamente de 150 metri pătraţi cu vedere la Postăvaru, complet mobilate şi utilate, într-un cartier rezidenţial din Poiana Braşov. Imobilele urmau să fie dăruite cadou celor doi copii, Ianis şi Kira, când vor mai creşte. Cei doi copii au ales să stea departe de casă: Ianis este deja un fotbalist la Viitorul, fiind curtat de italienii de la Fiorentina, iar Kira îşi joacă şansa vieţii în America, unde poate deveni o actriţă de succes.

Astfel, Hagi a decis să vândă apartamentele pentru a le oferi banii copiilor.

„Avem casele la vânzare încă de vara trecută, preţul lor estimat până acum a fost de 300.000 euro pe un imobil, acum poate fi achiziţionat cu 275.000 de euro. Încă nu ne-am revenit din criză, sunt foarte multe vile şi apartamente de ani de zile în acest cartier rezidenţial şi nici până acum nu au fost date. O casă neutilizată se deteriorează în timp, mai bine o închiriază unei firme, îşi mai scoate din bani”, a dezvăluit un agent imobiliar de la Galaxy Imob din Braşov pentru Click.


loading...