Gică Popescu a fost ELIBERAT şi a ajuns la CALAFAT pentru a-şi îngropa tatăl. Decizie RADICALĂ a familiei

Gică Popescu a ajuns la Calafat în jurul orei 07.30. El a fost eliberat, joi, din închisoare pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

15 mai 2014, 05:23

Gică Popescu a plecat împreună cu soţia sa, care l-a luat de la penitenciarul Rahova, joi dimineaţă, informează România TV. Cei doi au fost întâmpinaţi acasă de familie şi de rude.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Mama lui GICĂ POPESCU este DISTRUSĂ de durere, după moartea soţului VIDEO

Gică Popescu va fi liber pentru 24 de ore. El se va întoarce în închisoare vineri.

Evită orice contact cu presa

Aşa cum a anunţat şi într-o scrisoare dată publicităţii la scurt timp după vestea decesului tatălui său, Gică Popescu nu doreşte să intre în contact cu jurnaliştii, cărora le-a cerut să respecte durerea familiei şi să trateze decent subiectul. La sosirea acasă, Gică Popescu nu a scos niciun cuvânt şi doar şi-a îmbrăţişat îndelung mama şi sora, doborâte de durere.

La căpătâiul tatălui lui Gică Popescu se află, alături de fostul internaţional, şi cumnatul său, Gică Hagi, alături de soţie.

Citeşte şi Gică Popescu, în stare de şoc. „EU L-AM OMORÂT PE TATA!”

La Calafat, zeci de oameni, rude şi prieteni, au venit alături de familia lui Gică Popescu şi au aprins o lumânare la căpătâiul tatălui fostului fotbalist. Rudele şi prietenii ştiau că „nea Costică”, aşa cum îi spuneau toţi, suferă cumplit de câteva luni, de când fiul lui, Gică Popescu, a fost încarcerat.

Din păcate, inima i-a cedat.

„L-am vazut cu o zi inainte de nenorocire, starea lui nu prevestea ceea ce s-a întamplat”, a declarat Nicolae Perieanu, medicul familiei Popescu, care pune totul pe seama suferinţei psihică, a stresului prin care trecea această familii.

Înmormântarea lui Constantin Popescu este programată pentru ora 13.00.

Gică Popescu s-a oprit la poliţie înainte de a merge la căpătâiul tatălui său

Potrivit procedurilor legale, Gheorghe Popescu, care a venit într-un autoturism împreună cu soţia sa, a trecut mai întâi pe la postul de poliţie din Calafat, după care a mers acasă, la căpătâiul tatălui său.

Popescu şi soţia sa, Luminiţa, au solicitat presei prin intermediul unui comunicat să dea dovadă de înţelegere în aceste momente grele pe care le traversează şi să le acorde liniştea şi decenţa care se cuvin.

Constantin Popescu, 72 de ani, tatăl fostului internaţional, a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marţi la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. El va fi înmormântat joi. Slujba se va ţine la Biserica ‘Sfântul Nicolae’, iar înmormântarea va avea loc în jurul orei 13,00, în cimitirul din Calafat.

Apropiaţii, reprezentanţi ai lumii sportive sunt aşteptaţi să ajungă la Calafat pentru a fi alături de Gică Popescu. Potrivit unor surse apropiate familiei, fostul internaţional nu a apucat să îşi vadă tatăl înainte de a fi încarcerat, iar acesta a suferit foarte mult în ultimele două luni din cauza situaţiei în care se află fiul său.

Gheorghe Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a primit miercuri permisiunea de a ieşi pentru 24 de ore din Penitenciarul Rahova. Cererea de eliberare provizorie fusese depusă marţi, iar ca document justificativ Gheorghe Popescu a înaintat comisiei certificatul de deces al tatălui său.

Potrivit legii, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soţului sau soţiei, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică, pentru cel mult cinci zile.

Solicitarea pentru ieşirea din penitenciar va fi însoţită de precizarea, de către deţinut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerariului, precum şi a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieşire din penitenciar


loading...