Gică Popescu a vorbit despre venirea la Steaua. Răspuns ferm dat lui Gigi Becali

Gigi Becali declara săptămâna trecută că după ieşirea din închisoare de destinele Stelei se vor ocupa MM Stoica şi Gică Popescu. Fostul căpitan al echipei naţionale a anunţat însă ce va face după ce va fi eliberat din penitenciar.

22 sept. 2015, 07:39
Gică Popescu a vorbit despre venirea la Steaua. Răspuns ferm dat lui Gigi Becali

În câteva săptămâni se va decide data la care se va judeca dosarul de eliberare condiționată al lui Gică Popescu şi, conform estimărilor avocaților, este posibil ca acesta să fie acasă chiar înainte de Sărbătorile de iarnă. Potrivit Gazetei Sporturilor, el a mărturisit unor prieteni că „nu mă gândesc deloc la fotbal acum, ci doar la familie. Vreau să recuperez timpul pe care nu l-am petrecut cu ei„.

Mai mult, în închisoare, el s-a înfuriat după ce Gigi Becali a apărut la televizor, rostindu-i numele. „Nu e normal să mă anunțe la Steaua și să vorbească în numele meu„, a spus el. Potrivit sursei citate, fostul internațional s-a supărat și pe MM, care i-ar fi promis lui Becali atragerea lui Gică la Steaua. „Îmi e clar un lucru. Dacă voi reveni vreodată în fotbal, voi face echipă cu Hagi!„, le-a transmis Popescu apropiaţilor săi.