Gică Popescu, DISTRUS. Ce lovitură CRUNTĂ a primit DUPĂ GRATII

Gică Popescu a primit o lovitură cruntă zilele trecute. Fostul căpitan al echipei naţionale a solicitat o permisie de o zi de la conducerea Penitenciarului Jilava, însă a fost refuzat.

07 apr. 2015, 13:31
Gică Popescu, DISTRUS. Ce lovitură CRUNTĂ a primit DUPĂ GRATII

Gică Popescu a scăpat de regimul închis de detenţie şi îşi continuă pedeapsă într-unul semideschis, dar nu poate fi eliberat pentru 24 de ore decât în cazuri de forţă majoră, cum s-a întîmplat când i-a murit tatăl.

„Gică spera că va găsi înţelegere şi datorită comportamentului avut după gratii. Vestea că va petrece al doilea Paşte consecutiv după gratii, nu alături de familie, l-a devastat”, a povestit un apropiat al lui Gică Popescu pentru Fanatik.

Gică Popescu şi-ar fi dorit să fie eliberat pentru a fi alături de soţie şi copii, dar şi de mama sa, care a rămas singură după decesul soţului: „Este primul Paşte pe care doamna Popescu îl petrece fără bărbatul ei. Iar prezenţa fiului ar fi ajutat-o enorm să treacă peste acest moment. Gică ştie acest lucru, iar faptul că nu a fost lăsat în permisie l-a doborât. Cu lacrimi în ochi, i-a explicat mamei sale situaţia, dar aceasta este, la rândul ei, extrem de afectată de decizia penitenciarului de a nu-i lăsa fiul liber măcar pentru o zi”.