Gică Popescu este noul preşedinte al echipei Viitorul Constanţa. Marea lovitură dată de Gică Hagi

Gică Hagi l-a convins pe Gică Popescu să accepte funcția de președinte al clubului Viitorul Constanţa, a dezvăluit Dan Filoti, realizatorul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

31 mai 2019, 07:52
Gică Popescu este noul preşedinte al echipei Viitorul Constanţa. Marea lovitură dată de Gică Hagi

Hagi a spus, de mai multe ori, în ultima vreme că vrea să treacă cu Viitorul într-o altă fază a dezvoltării și că pentru asta avea nevoie și de un om puternic în conducere, dar și de parteneri dispuși să investească alături de el.

Imediat după finala Cupei României, câştigată de Viitorul, Gică Hagi a făcut anunţul legat de cooptarea lui Gică Popescu în staff-ul administrativ al grupării din Ovidiu. „Sper că ne-am ridicat la pretenţiile lui Gică. Sperăm. Mai am puţin până să-l conving şi sper că l-am convins acum (n.r. prin câştigarea Cupei)”, a dezvăluit Gică Hagi în momentul în care a fost întrebat dacă Popescu ar putea reveni în fotbal, ca preşedinte al Viitorului.

La rândul său, tot atunci, Gică Popescu nu a negat posibilitatea preluării conducerii echipei lui Hagi, dar a precizat că mai sunt lucruri de pus la punct. „De trei ani, Gică încearcă să mă convingă să merg la Viitorul. Deocamdată mai negociem, iar dacă ne vom înţelege, atunci o să vă spun„.