Gică Popescu, scandal pe stradă pentru bolidul său de lux. Totul s-a încheiat într-un mod neaşteptat

Gică Popescu s-a confruntat recent cu o situaţie din ce în ce mai frecventă pe strazile din Bucureşti! După ce a petrecut ceva timp la o cafenea de fiţe, fostul mare fotbalist a plecat să îşi rezolve treburile, însă s-a lovit, înainte, de o mare problemă a Capitalei: locurile de parcare.

12 apr. 2019, 11:18
Gică Popescu, scandal pe stradă pentru bolidul său de lux. Totul s-a încheiat într-un mod neaşteptat

Cum bolidul de lux al lui Gică Popescu nu este deloc unul mic, acesta a avut nevoie de ceva timp până când a găsit un loc în care să îl poată lăsa în zona Guvernului, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Gică Popescu a demisionat din Comitetul de Organizare al Euro-2028 şi al CM-2030

Prima încercare a fost una care s-a lăsat cu un mic scandal. Un şofer care s-a îndreptat către maşina sa parcată a fost abordat de Gică Popescu şi, cel mai probabil, i-a cerut să îi cedeze locul dacă pleacă. Puţin arogant, celălalt şofer nu a părut foarte interesant în a-l ajuta pe Gică Popescu şi şi-a văzut de treabă. Nu, nu a mai stat la discuţii cu el!

Cum niciun alt loc nu era liber, într-un final, Gică Popescu a intrat în curtea instituţiei, acolo unde, cel mai probabil, nu s-a mai confruntat cu problema locului de parcare.


loading...