Gică Popescu şi Anghel Iordănescu nu-şi mai vorbesc de trei ani. „Baciul” a vorbit din nou despre acest conflict

Deşi au colaborat perfect în trecut, în special la Campionatul Mondial din 1994, când România a ajuns până în sferturile de finală, Gheorghe Popescu şi Anghel Iordănescu nu-şi mai vorbesc de mai bine de trei ani. Până acum, s-a zvonit că "Baciul" s-ar fi supărat după ce Iordănescu a acceptat să lucreze alături de Răzvan Burleanu, însă Popescu a negat cu vehemenţă acest motiv.

27 mart. 2018, 15:36
Gică Popescu şi Anghel Iordănescu nu-şi mai vorbesc de trei ani. „Baciul” a vorbit din nou despre acest conflict

Supărarea mea nu are legătură cu fotbalul. E o chestiune privată, nu are de-a face cu fotbalul. Toată lumea a crezut că eu m-am supărat pe Iordănescu după ce s-a dus alături de actuala conducere de la FRF. Dânsul ştie foarte bine ce a fost. Ce ar fi putut să spună la televizor? Că e vinovat? Ştie că e vinovat.

Un an de zile, nici măcar Hagi n-a ştiut despre ce e vorba. Când i-am spus, mi-a zis … De asta sunt eu supărat, nu că a lucrat el cu Burleanu. Şi Belodedici e în FRF, iar cu Belo suntem într-o relaţie extraordinară. Oamenii şi-au găsit de muncă, foarte bine, cum să mă supăr din această cauză? Acest episod a apărut în momentul în care eu eram condamnat” , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.