Gică Popescu, tot la tribuna a II-a şi la Ucraina – Austria. „Pentru mine, încă o bucurie!”

Gică Popescu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că se bucură să urmărească un nou meci de la Euro 2020 pe Arena Naţională, de la tribuna a II-a, unde şi-a achiziţionat bilete.

21 iun. 2021, 22:08
Gică Popescu, tot la tribuna a II-a şi la Ucraina – Austria. „Pentru mine, încă o bucurie!”

Gică Popescu, tot la tribuna a II-a şi la Ucraina – Austria. Fostul internaţional Gică Popescu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că se bucură să urmărească un nou meci de la Euro-2020 pe Arena Naţională, de la tribuna a II-a, unde şi-a achiziţionat bilete.

Gică Popescu, tot la tribuna a II-a şi la Ucraina – Austria

„Ucraina – Austria, încă un meci la Euro 2020 pe Arena Naţională. Pentru mine, încă o bucurie de a sta, la tribuna a II a, unde am cumpărat bilete, printre suporterii care ne-au apreciat. Şi alături de care am avut atâtea bucurii!”, a scris Gică Popescu pe Facebook.

Gică Popescu va avea emisiune la Antena 1. Primele ediţii, interviuri cu Gică Hagi, Luis Figo, Carles Puyol și Hristo Stoicikov

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională, din cadrul Euro-2020, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF. Federaţia a precizat că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii. La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.