OFICIAL. Gică Popescu, cerere de ELIBERARE pentru a-şi înmormânta TATĂL

Gică Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a solicitat, marţi, conducerii Penitenciarului Rahova permisiunea de a ieşi din închisoare pentru a asista la înmormântarea tatălui său. Constantin Popescu a murit în noaptea de luni spre marţi şi va fi înmormântat, joi, la Calafat.

13 mai 2014, 09:56
OFICIAL. Gică Popescu, cerere de ELIBERARE pentru a-şi înmormânta TATĂL

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a confirmat că Gică Popescu a depus o solicitare în acest sens, iar cazul acestuia va fi luat în discuţie marţi sau miercuri de o comisie specială de la penitenciar.

Potrivit legii, Gică Popescu poate fi eliberat pentru o perioadă determinată pe baza unor documente justificative, respectiv un certificat de deces al tatălui său.

Constantin Popescu, tatăl fostului internaţional de fotbal Gică Popescu, a murit în urma unui infarct, în noaptea de luni spre marţi, la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. Potrivit apropiaţilor, Constantin Popescu a suferit foarte mult în ultima perioadă din cauza situaţiei în care se află fiul său.