Gică Popescu s-a decis ce face după ELIBERARE. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Gică Hagi a anunţat că Gică Popescu se va alătura proiectului său fotbalistic de la Viitorul momentul în care va ieşi din închisoare. Judecătoria sectorului 4 a stabilit ca procesul lui Gică Popescu să se desfăşoare pe 5 octombrie, după ce fostul fotbalist a primit "verde" de la Comisia de Eliberare Condiţionată a Penitenciarului Jilava.

01 oct. 2015, 05:47
Gică Popescu s-a decis ce face după ELIBERARE. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Gică Popescu s-a prezentat deja în faţa unei comisii de eliberare condiţionată, care a aprobat cererea sa, astfel că fostul fotbalist ar urma să fie pus în libertate cât de curând.

„Nu trebuie să îi propun eu nimic lui Gică Popescu. El are o înţelegere cu mine şi ştie sigur că eu îl aştept să vină să se alăture proiectului meu. Ne cunoaştem bine unul pe altul şi sunt sigur că, dacă vom fi uniţi, atunci Viitorul va fi o echipă foarte puternică în România. Însă, până atunci, este important ca Gică să iasă cât mai repede din închisoare”, a declarat Gică Hagi.

Citeşte şi GICĂ POPESCU poate fi eliberat CONDIŢIONAT. Anunţ OFICIAL de la Penitenciarul JILAVA

Gică Popescu se află în închisoare din 4 martie 2014, fiind condamnat atunci la 3 ani, o lună şi 10 zile în Dosarul Transferurilor.