Gicu Grozav a revenit în Liga 1. Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani şi va purta numărul 7

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial transferul internaţionalul român Gheorghe Grozav la clubul din Ştefan cel Mare. Gicu Grozav a efectuat marţi vizita medicală, apoi a semnat un contract pe următoarele două sezoane cu Dinamo.

02 oct. 2018, 10:54
Gicu Grozav a revenit în Liga 1. Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani şi va purta numărul 7

Sunt fericit şi bucuros pentru că m-am întors de la Dinamo. Nu eram împăcat sufleteşte dacă nu semnam cu Dinamo şi mă duceam în altă parte în ţară. Veneam chiar dacă nu era Claudiu Niculescu, dar, aşa, prin venirea sa, a contat foarte mult şi acest aspect. Sper doar să ne calificăm în play-off. Încă mă gândesc la echipa naţională. Sper să fac meciuri bune şi să reintru în echipă cât mai repede” , a declarat Gicu Grozav.

Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 şi în Cupa Ligii.

Grozav a efectuat marţi dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica.

8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamovişti, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznyi, Dinamo Bucureşti, Karabükspor şi Bursaspor.

28 de ani a împlinit Grozav săptămâna trecută, pe 29 septembrie.

8 meciuri a jucat Grozav în acest an pentru Bursaspor în prima ligă a Turciei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat în 2018 pentru echipa naţională a României în meciurile amicale cu Suedia, Israel, Finlanda şi Chile, toate câştigate de „tricolori”.

5 goluri a marcat Grozav pentru prima reprezentativă a României. A înscris chiar la debut, în partida amicală cu Elveţia (scor 1-0 pentru tricolori, pe 30 mai 2012), şi a adunat 25 de selecţii pentru echipa naţională.

2 trofee a câştigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) şi Cupa României cu Petrolul Ploieşti (2013).

7 este numărul oficial cu care Grozav va juca la Dinamo.