Gigi Becali, despre interdicţia de a părăsi ţara: Au pus-o cu două ore înainte

Gigi Becali susţine că procurorii am emis pe numele său ordinul de nu părăsi ţara abia duminică seara, cu doar câteva ore înainte ca patronul Stelei să ajungă la aeroport.

20 mai 2013, 05:46
Gigi Becali, despre interdicţia de a părăsi ţara: Au pus-o cu două ore înainte

Gigi Becali a încercat să plece din ţară duminică seara, cu o zi înainte ca instanţa să se pronunţe în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, însă a fost oprit de poliţişti la aeroport, aceştia ducându-l la Parchetului instanţei supreme pentru a i se aduce la cunoştinţă că are interdicţie de a părăsi ţara. Luni dimineaţa, patronul Stelei a comentat astfel situaţia creată: „Interdicţia au pus-o cu două ore înainte. Vezi Doamne, că mandat de aducere la procuror, pentru o infracţiune.

Care este aia? O să vă spun eu care este infracţiunea pe care am făcut-o. Avicola Iaşi, care m-a costat vreo 15 milioane de euro, procurorul zice că am înşelat eu statul în convenţie. Dacă înşelam, dacă n-am făcut, nu trebuia să închidă AVAS-ul contractul de privatizare. Am zis, „domnul procuror, dacă am înşelat, aveţi actele acolo… Am băgat cu totul, plus acţiuni, 13-15 milioane de euro. Daţi-mi dvs un milion şi vă cesionez şi toate acţiunile şi toată furăciunea aia de acolo”.

Dacă îmi dă un milion, îl cesionez. Tot ce am furat la Avicola Iaşi cesionez unuia cu un milion. Deci eu am furat de la Avicola din buzunarul meu 15 milioane, care s-au spulberat„.