Gigi Becali a ales NOUL ANTRENOR la STEAUA. Surpriză DE PROPORŢII

Gigi Becali a ales înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf la cârma Stelei. Costel Gâlcă a făcut parte din generaţia de Aur şi este, acum, antrenor al echipei naţionale under 17.

26 mai 2014, 07:46
Gigi Becali a ales NOUL ANTRENOR la STEAUA. Surpriză DE PROPORŢII

„Costel Gâlcă se află de mai multă vreme în atenţia lui Gigi Becali. Mihai Stoica a mers deseori la meciurile lui şi s-a interesat de metodele pe care le aplică, iar informaţiile primite au fost pozitive. Gigi Becali îl simpatizează la rândul său şi i-a spus lui Meme că ar merita o şansă la Steaua. Oricum, în numirea noului antrenor la echipa campioană patronul se va consulta cu mai mulţi dintre apropiaţii săi şi va fi ales cel care va reuşi să-l influenţeze mai bine”, a declarat o sursă ProSport.

Costel Gâlcă a evoluat ca jucător şase sezoane la Steaua (în perioada 1991-1996), fiind cumpărat de la FC Argeş. El a ales apoi să joace în fotbalul spaniol, semnând pentru Mallorca (1996), după care a mai jucat pentru formaţiile Espanyol, Villareal, Zaragoza şi Almeria. În 2013 a fost numit de FRF selecţioner la naţionala sub 17 ani şi a reuşit să-i califice pe „tricolori” la turneul de elită al Europenelor.