EXCLUSIV. Gigi Becali a angajat-o pe fosta directoare a Penitenciarului Târgşor

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat de un an, dar continuă lupta cu sistemul penitenciar din România.

09 apr. 2016, 13:51
EXCLUSIV. Gigi Becali a angajat-o pe fosta directoare a Penitenciarului Târgşor

Gigi Becali a vorbit în direct la România TV despre neregulile din penitenciarele româneşti.

„Nu vreau să vorbesc aici despre Bejan, care este directorul (n.r. – Cătălin Bejan, directrorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor), vreau să vorbesc despre un sistem care funcţionează în ţara mea. Am spus atunci cu mare suferinţă şi cu strigăt de suferinţă, ca să ia aminte şi preşedintele, şi Parlamentul, şi miniştrii, şi toată lumea că în ţara românească sunt nişte puşcării, nişte coclauri de fapt, care nu fac parte din teritoriul României şi care nu respectă legile ţării. Domnule, fac puşcărie, bun, m-a condamnat o Înaltă Curte, apoi vin şi spun: băi, criminalilor, de ce îmi omorâţi mama? De ce îmi distrugeţi familia? Dacă legea spune 30 de zile libere pe an, de ce nu îmi daţi măcar o zi să îmi văd mama, ca să fie liniştită că sunt sanatos”, a spus Gigi Becali.

„Toate acele plângeri pe care le-am facut… şi nu Bejan e vinovat, el nu poate pentru că acolo… ştiţi cine e vinovat? E o comisie de 7-10 oameni care comandă. Bejan e în subordinul lor. Acei oameni care sunt de 30 – 40 de ani în fruntea ANP şi care distrug oameni… Mor oameni din cauza lor şi nu dau drumul la oameni la înmormântări. Eu i-am numit atunci Vişineşti şi Ficiori, numai că nu te bat. Eu acuma dacă s-a facut sesizarea asta mă duc şi declar toate câte s-au întâmplat în puşcărie, cum au facut, cum au dres şi abuzurile”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul celor de la Steaua a aruncat şi bomba: „Acum să vă spun, eu am angajat-o… am cunoscut-o pe directoarea de la Târgşor când erau măicuţele acolo condamnate, alea de la Tanacu, şi m-am dus acolo, le-am dat 10.000 de euro şi o maşina Mercedes ca să le ducă la mănăstire să lucreze. Am vazut-o că e femeie de treabă, au condamnat-o şi au dat-o afară de la ANP. Lucrează acum la mine la Palat şi îmi spune toate! Şi eu le spun pe toate despre toţi ăia, nu Bejan, că nu Bejan e vinovatul… ăilalţi vreo 5-6 care sunt acolo”.