Gigi Becali a anunţat numele antrenorului pentru sezonul viitor. Ce se întâmplă cu Dică după ratarea titlului: „Strângem mâna şi gata”

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri, înainte de finalul sezonului de Playoff, că Nicolae Dică va pleca de la FCSB dacă nu va câștiga titlul. La două zile distanță de finalul sezonului, unul soldat cu un nou loc 2 pentru roș-albaștrii, ex-patronul vicecampioanei s-a sucit și l-a anunțat pe ”Dicanio” și pentru sezonul 2018-2019.  

23 mai 2018, 06:34
Gigi Becali a anunţat numele antrenorului pentru sezonul viitor. Ce se întâmplă cu Dică după ratarea titlului: „Strângem mâna şi gata”

Nicolae Dică poate considera că a primit două vești de la Gigi Becali. Una bună, conform căreia va figura în acte ca antrenor al FCSB-ului și una proastă, conform căreia ex-patronul va conduce în realitate tot ce mișcă la echipă. Ca și până acum de altfel.

„Hotărârea am luat-o marți! Dică va rămâne, pentru că eu am altfel de gândire. Nu mai vreau să mâhnesc oameni. De la Steaua el va pleca doar dacă va pleca la mai bine. Vreau să fac bucurii, nu neplăceri. Rămâne şi va pleca abia la anul în Arabia, după ce ia titlul”, a dezvăluit Becali, la TV Digi Sport.

Răsturnare de situaţie după pierderea titlului: „Dică e o puşcărie de antrenor, nu ştie nimic!”

Gigi Becali a dezvăluit apoi că Dică va rămâne doar dacă acesta nu va pune alte condiții atunci când va renegocia înțelegerea: „La ora asta e antrenorul echipei, niciun antrenor nu va avea mână liberă la Steaua. Asta să se știe! Dacă stă în aceleași condiții contractuale și tot, va rămâne la echipă. Dacă nu, ne strângem mâna și gata!” a mai spus Becali pentru sursa citată.

În martie 2018, Dică era dat ca și demis dacă nu câștigă titlul: „Dacă cineva vrea să pună la pariuri, să îşi pună toată averea că Dică rămâne la FCSB dacă ia titlul. Dar dacă nu cucereşte campionatul, pleacă. Până nu se termină sezonul ăsta, Dică nu va fi schimbat! Să fie clar asta! Dică e vinovat şi dacă pierdem titlul din cauza arbitrilor. El are vina lui, pentru că nu are suficiente puncte avans. Când eşti la Steaua, trebuie să prevezi asta, să nu te condiţioneze greşelile de arbitraj”, a declarat Gigi Becali la început de Playoff.