Gigi Becali a anunţat deja primul transfer la FCSB: Semnează marţi!

Gigi Becali a declarat că mijlocaşul albanez Kamer Qaka de la CSM Poli Iaşi va semna un contract cu FCSB.

15 mai 2018, 05:27
Gigi Becali a anunţat deja primul transfer la FCSB: Semnează marţi!

Astăzi a venit taică-său, marţi semnează şi facem transferul lui Qaka„, a declarat Becali, la Digi Sport. În vârstă 23 de ani, Qaka a sosit la Iaşi vara trecută. El a mai evoluat la echipe din Norveagia, ultima dată la Kristiansund.

Internaţionalul albanez va efectua vizita medicală şi va semna un contract pe cinci ani cu echipa bucureşteană. FCSB va plăti 375.000 de euro plus TVA Iaşului, care trebuie să le dea impresarilor 25% din sumă. CSM va avea dreptul la 25% din suma unui eventual transfer a lui Qaka de la FCSB.

Becali a mai spus că îi va prelungi contractul mijlocaşului Filipe Teixeira, în vârstă de 37 de ani, cel care a marcat golul victoriei cu CSU Craiova, dacă jucătorul va accepta o reducere de salariu. Budescu va rămâne la FCSB pentru cupele europene, a adăugat omul de afaceri.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie incredibilă după victoria de la Craiova. Mesaj neaşteptat pentru Gică Hagi

O să trebuiască să lucrăm puţin la salariu, are 20.000. Poate lucrăm puţin la salariu, să-i mai scădem puţin. Dar vreau să-l ţinem. Budescu o să-l ţinem numai pentru cupele europene, că acolo e luptător el, în campionat să stea şi el pe bancă, pentru că e cu călcâiele în campionat„, a precizat Gigi Becali.