Gigi Becali, DECIZIE-ŞOC după întâlnirea cu fotbaliştii de la STEAUA. Cine VINE, cine PLEACĂ

Gigi Becali s-a întâlnit, luni, la Pipera, cu Laurenţiu Reghecampf şi cu mai mulţi fotbalişti de la Steaua, ocazie cu care a stabilit strategia de transferuri a clubului.

13 mai 2014, 09:26
Gigi Becali, DECIZIE-ŞOC după întâlnirea cu fotbaliştii de la STEAUA. Cine VINE, cine PLEACĂ

Gigi Becali a dispus de puţin timp, astfel că lucrurile s-au desfăşurat rapid, anunţă Fanatik.

„Hai, tată, să rezolvăm problemele pe care le avem”, a fost îndemnul lui Gigi Becali.

Primul punct a fost reprezentat de datoriile pe care clubul le are faţă de jucători, primele pentru calificarea în grupele Champions League, cele pentru punctele obţinute, dar şi salariile pe ultimele patru luni.

„Vara asta achităm tot. Ştiţi că sunt om de cuvânt şi ce am promis rămâne promis. Nu vă faceţi griji, o să aveţi bani pentru vacanţă”, a spus Gigi Becali.

Apoi, Gigi Becali a anunţat transferurile: „Tănase, Lato, voi puteţi pleca în această vară dacă primiţi oferte care să mă mulţumească. Nu o să cer cu milioanele pe voi că v-aţi făcut datoria aici, meritaţi şi voi să cîştigaţi mai bine pentru familiile voastre. Pintilii, tu depinzi de tata Reghe. Dacă el vrea să te lase, eu nu am nici o problemă. Dar trebuie să găsească pe cineva să vină în locul tău”, a spus Gigi Becali.

Alex Chipciu va mai sta un sezon la Steaua: „Alex, tată, tu trebuie să rămâi. Mai munceşti un sezon şi la anul, pe vremea asta, vedem dacă te putem lăsa liber. Pleacă Tătă, pleacă Tase, pleacă şi Lato, ei sunt de atîţia ani, şi-au făcut datoria pentru Steaua. Tu trebuie să mai tragi puţin”.