GIGI BECALI a câştigat la CEDO o speţă legată de procesul privind schimbul de terenuri cu ARMATA

Gigi Becali a anunţat, luni, că a câştigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) o speţă legată de procesul privind schimbul de terenuri cu MApN.

03 iul. 2018, 10:07
GIGI BECALI a câştigat la CEDO o speţă legată de procesul privind schimbul de terenuri cu ARMATA

Gigi Becali a fost condamnat, în mai 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN. În acelaşi dosar, fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General, Dumitru Cioflină, au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

El l-a făcut om pe Gigi Becali! Bărbatul misterios a făcut DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre miliardarul din Pipera

„Am câştigat şi la CEDO, am primit vestea, că am fost condamnat pe lege şi pe ceva care nu exista. Cer trei milioane, cât am plătit prejudiciu, dar o să cer şi fiecare lună de puşcărie, pentru că am făcut 20 de luni de puşcărie şi o să cer 20 de milioane de euro pentru fiecare lacrimă a mamei mele, a nevestei mele şi a copiilor mei. O să o întreb pe mama câte lacrimi a scos şi pe fetele mele şi pe nevasta mea şi atâtea milioane de euro o să cer şi nu-i bag în buzunar, îi dau la copii şi la bătrâni şi la spitale. O să mă îndept împotriva judecătorilor care m-au condamnat, să plătească toate lacrimile mamei mele. Mă aşteptam mai mult la ăla cu valiza să-l câştig, dar acolo n-am câştigat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.


loading...
Partenerii noștri