Gigi Becali a câștigat procesul. Veste uriaşă pentru milionarul din Pipera: „Am scăpat de belele!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a câștigat, miercuri, procesul cu Poliția Română în procesul în care i s-a luat permisul de conducere, după ce a fost prins că a condus cu 106 km/h în localitate.

11 mai 2022, 22:46
Gigi Becali a câștigat procesul. Veste uriaşă pentru milionarul din Pipera: „Am scăpat de belele!”
Gigi Becali a câștigat procesul

Gigi Becali a câștigat procesul. Patronul celor de la FCSB a rămas fără permis de conducere în luna mai a anului trecut, după ce a fost prins circulând cu 106 km / oră în localitate, pe când se îndrepta către înmormântarea unui preot din Vâlcea, decedat înaintea slujbei de Înviere din 2021.

Gigi Becali a câștigat procesul. Veste uriaşă pentru milionarul din Pipera: „Am scăpat de belele!”

Gigi Becali a contestat decizia în istanță, a pierdut în primă fază, dar a făcut apel, iar decizia Tribunalului din Argeș i-a fost favorabilă: „Admite apelul. Schimbă sentința, în sensul că admite plângerea şi anulează procesul-verbal contestat. Definitivă”.

Gigi Becali, întrebat despre donații pe Muntele Athos: „De ce faci publice actele caritabile?”, Cum a răspuns patronul lui FCSB

„E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile. Au mai fost sentințe date în cazuri ca ale mele și s-a aplicat practica judiciară. Nu se vedea numărul la mașină, iar atunci nu era probă. Am cerut filmul și nu se vedea numărul. Mi-au zis că asta e mașina, dar nu se cunoaște. Le-am explicat că dacă nu se cunoaște, atunci nu există… Legea e unitară, e hotărâre clară, dacă nu se vede numărul, nu e probă”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali nu a respectat ultima dorinţă a tatălui său. Ce i-a cerut pe patul de moarte: „Într-adevăr, nu am ascultat”

„Eu eram în depășire, cică aveam 106! Dar sunt alte hotărâri în care, cu 103, nu s-a luat în seamă, că e depășită cu puțin viteza. Dar eu eram în depășire. Ei în tot filmul vorbesc de 58 de km/h, dar când eram în depășire, logic, nu pot să o depășesc cu 100 dacă cel pe care îl depășesc merge cu 99. Trebuie să o calc puțin. Mie nu îmi place viteza, oricum”, a mai spus Gigi Becali.