Gigi Becali a dat afară patru jucători de la FCSB. Anunţul făcut în această dimineaţă

FCSB a început curăţenia de iarnă. Clubul roş-albastru a anunţat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că s-a despărţit de patru jucători.

07 ian. 2018, 09:24
Gigi Becali a dat afară patru jucători de la FCSB. Anunţul făcut în această dimineaţă

„FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la mai multe acorduri de împrumut ale unora dintre jucatorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în 2017.

Astfel, Vlad Achim a fost împrumutat la FC Botoşani – Fotbal Club Botoşani, în timp ce William De Amorim a fost cedat tot sub forma de împrumut, dar cu clauză de achiziţie definitivă, la Kayserispor, din prima ligă turcă.

În plus, clubul nostru a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumuturile lui Daniel Benzar şi Marian Pleaşcă până la finalul sezonului 2017-2018.

FC Steaua Bucureşti le mulţumeşte celor 4 fotbalişti pentru sprijinul acordat în acest sezon şi le urează mult succes la noile echipe”, se arată în comunicatul transmis de clubul roş-albastru.

Un singur transfer a realizat FCSB în acestă iarnă. Olimpiu Moruţan a semnat cu clubul patronat de Gigi Becali, dar se va alătura echipei abia din vară.