Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere. Încasările sunt de ordinul milioanelor

Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere. După ce a anunţat că a intrat în domeniul imobiliarelor, construind un complex, latifundiarul din Pipera se laudă cu un nou business, care îi aduce un profit de ordinul milioanelor de lei.

20 dec. 2021, 08:51
Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere. Încasările sunt de ordinul milioanelor
Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere

Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere. Patronul celor de la FCSB a cumpărat o cameră hiperbară, iar profitul a crescut de cinci ori în ultima perioadă.

Gigi Becali a dat lovitura cu o nouă afacere

Imunomedica, clinica deținută de Gigi Becali, are deja 54 de angajați şi și-a crescut cifra de afaceri de aproape cinci ori în 2020 față de anul precedent. Încasările au ajuns la 15.9 milioane de lei.

Potrivit Wowbiz.ro,  „2020 a fost primul an în care clinica lui Becali a terminat pe profit, cu 193.000 de lei față de 2019 când a avut o pierdere de 7,22 milioane lei. De asemenea, datoriile firmei au scăzut de la 31 de milioane lei până la 3.5 milioane lei”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali cu Poliția! „Se laudă că trimite oameni să mă omoare!”

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina

Tranzacția s-ar fi realizat la prețul de aproximativ 180.000 de euro și ar fi avut loc în vara acestui an, scrie Monitorul de Suceava.

Pensiunea care se numea „Sunători” a fost dezafectată, iar în aceasta sunt cazate măicuțe. Ar fi vorba de două măicuțe care au grijă de tot ceea ce este acolo, respectiv pensiune, bisericuță și curtea comună.

Biserica ține de satul Ortoaia, iar slujbele se țin o dată la două săptămâni, când acolo ajunge un preot.

Gigi Becali este legat de Bucovina şi prin prisma relației apropiate pe care latifundiarul din Pipera a avut-o cu ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, până anul trecut.

În afara faptului că a ajutat financiar mai multe biserici din județ, Gigi Becali a contribuit și la ridicarea unor case pentru oamenii din Arbore, afectați de inundațiile devastatoare din 2006.