Gigi Becali anunţă că a dat LOVITURA. „Va fi al doilea fotbalist român din istorie, după Hagi!”

Gigi Becali este convins că FCSB a pus mâna pe un jucător care va face istorie în fotbalul românesc.

29 mart. 2018, 05:09
Gigi Becali anunţă că a dat LOVITURA. „Va fi al doilea fotbalist român din istorie, după Hagi!”

Gigi Becali consideră că Olimpiu Moruțan are un viitor mare în fotbal, deşi îl acuză pe acesta că este vinovat pentru ratarea calificării la CE U19.

Alexandra Becali, apariţie SUPER SEXY. Fata lui Gigi Becali a făcut furori în public FOTO

„Gestul lui a pierdut meciul. Și-a scos tricoul pentru că a fost aproape să rateze. L-a scos din frustrare. Dacă nu marca, eram calificați. Nu trebuie să îl condamnăm. Moruțan e jucător de geniu. Rar am văzut așa ceva. E foarte probabil să fie peste Man, al doilea jucător după Hagi în istorie. L-am sunat pe Valeriu Iftime după meci. I-am zis că i-am dat un milion și să-mi dea 500.000 înapoi pe el. A zis că nu poate acum. I-am mai făcut o ofertă. I-am zis să mi-l dea pe Cobrea și îi mai dau eu niște bani. Glumeam! Eu pe Moruțan nu îl dau nici pe cinci milioane! El are program special acum, făcut de MM. Lucrează deja cu preparatorul fizic de la noi deja”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit rezultatul procesului cu Armata. Câţi bani crede că va vărsa în conturile MApN

„Prima dată am spus că e imposibil să ratăm calificarea. Domnule, dădeau cu ele în tribună, n-aveau cum să ne marcheze. Noi îi băteam și în 10 pe ăștia. Trebuia să jucăm. Noi ne-am panicat, am intrat în degringoladă. A dat cu ele în tribună, la întâmplare. Noi aveam 0-0 și Ucraina nu voia să treacă centrul terenului. Trebuia să pasăm mingea cu Vlad și gata. La revedere! Ce căutam noi să atacăm? Trebuia să îi lăsăm pe ei să atace și le dădeam trei pe contraatac”, a mai spus Gigi Becali.