Gigi Becali a decis înlocuitorul lui Nicolae Dică la FCSB. Surpriză DE PROPORŢII

Gigi Becali nu mai are încredere în Nicolae Dică şi nu-i va prelungi contractul nici măcar în cazul în care FCSB va câştiga titlul în Liga 1.

09 mai 2018, 07:17
Gigi Becali a decis înlocuitorul lui Nicolae Dică la FCSB. Surpriză DE PROPORŢII

Mircea Rednic e dorit de Gigi Becali la FCSB. „L-am sunat pe Rednic și mi-a zis că se gândește dacă vine!”, le-ar fi spus Gigi Becali apropiaților, potrivit GSP. Cei doi ar fi discutat în ultima perioadă aproape săptămânal despre cum poate fi întărit lotul din vară.

Florin Talpan cere excluderea FCSB din cupele europene. CSA Steaua face plângere la UEFA

Mircea Rednic, 56 de ani, a adus ultimele titluri lui Rapid (în 2003) şi Dinamo (în 2007), iar ultima oară a antrenat-o pe Royal Excel Mouscron.

„Cred că nu e corect să discutăm acum. De ce să nu așteptăm două, trei săptămâni, până când se termină campionatul în România, și după vom vedea ce va fi… Tot ce vreau să spun acum este că nu are rost să comentez venirea mea la FCSB chiar dacă numele meu există pe listă. Nu are sens să pun presiune, să creez o polemică. Nu vreau ca lumea să interpreteze cumva declarațiile mele”, a spus Mircea Rednic.

FCSB recunoaşte că a folosit ILEGAL marca Steaua. Ce au cerut avocaţii lui Gigi Becali ÎN INSTANŢĂ

Gigi Becali ar mai avea şi alte variante de antrenor, în cazul în care Mircea Rednic se va răzgândi: Marius Şumudică, Edward Iordănescu, Laurenţiu Reghecampf, Ilie Dumitrescu, Cristiano Bergodi şi Devis Mangia.