Gigi Becali a fost prădat la stâna din Pipera. Hoţii au plecat cu oile în portbagaj

Procurorul care se ocupă de caz a considerat că cei doi pot fi cercetați în stare de libertate, spre nemulţumirea lui Gigi Becali.

07 nov. 2022, 13:48
Gigi Becali a fost prădat la stâna din Pipera. Hoţii au plecat cu oile în portbagaj

Poliția din Voluntari (Ilfov) a prins sâmbătă doi tineri acuzați de faptul că i-ar fi furat trei oi lui Gigi Becali, potrivit unui comunicat al poliției.

Oile erau la păscut pe un teren din apropierea Bd. Pipera – Voluntari. Cei doi tineri au 17, respectiv 22 de ani. Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro.

Gigi Becali dă cu piciorul la fotbal, vrea să investească în cereale, oi, industrie alimentară: „Vreau ca oamenii să aibă ce să muncească, numai să vrea”
”La data de 5 noiembrie, în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 4 noiembrie, în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat, pe un teren extravilan, din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei.

La data de 05 noiembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere. Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro.

Gigi Becali știe ce s-a întâmplat la Bran, la petrecerea lui Elon Musk: „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!” | EXCLUSIV

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari, în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali, a cărui familie s-a ocupat dintotdeauna cu creșterea oilor, povestea că aceste animale îi aduc cele mai mari satisfacții. El spunea că nici fotbalul și nici afacerile nu se compară cu timpul petrecut, pe pășune, alături de oile sale. Gigi Becali spunea că aceasta este pasiunea sa, să-și vadă animalele în fiecare zi.

„Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de oră să văd, bucuria nu putem noi să o controlăm. Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este”, spunea Becali în luna mai.