Gigi Becali a început negocierile cu Dan Alexa. Lista scurtă a antrenorilor pentru banca tehnică a FCSB

Gigi Becali a afirmat că există 3 antrenori pe lista FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut că Mihai Teja și Dan Alexa sunt principalii candidați pentru a prelua banca vicecampioanei, după plecarea lui Nicolae Dică. Conform lui Becali, noul antrenor al celor de la FCSB va fi anunțat după Sărbători.

24 dec. 2018, 08:22
Gigi Becali a început negocierile cu Dan Alexa. Lista scurtă a antrenorilor pentru banca tehnică a FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că s-a întâlnit, în cursul zilei de azi cu Dan Alexa. Următorul tehnician cu care se va întâlni patronul FCSB este Mihai Teja. Conform spuselor latinfundiarului, mai există pe listă și un al treilea antrenor, căruia însă nu a dorit să-i dezvăluie numele.

„E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa azi. Nu am hotărât nimic. E posibil să mă văd și cu Mihai Teja. S-ar putea să mă mai văd cu cineva. Discutăm despre disciplină, despre tactică, despre cum văd eu lucrurile. După aia fac rugăciune să-mi lumineze Dumnezeu mintea și să-mi spună pe cine să iau. Ca să ai un favorit trebuie să ai discuții. Nu am vorbit cu toți.

E exclus să ajungă Reghecampf la FCSB, pentru că are ofertă. Să refuze 3 milioane și să vină la mine pe 10.000 pe lună? Dacă era Reghecampf, era primul pe listă. Al treilea nu e Reghecampf. Nu vreau să intru în conflicte cu ambii (n.r. Mihai Teja și Dan Alexa).

Anamaria Prodan are influență 0, MM Stoica are influență 0. Singurul cu care mă mai consult e MM. În afară de MM, cu nimeni nu mă consult. Mă consult cu el, dar influență are 10, pe o scară de la 1 la 100, n-are 0.”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.