Gigi Becali a izbucnit. „Băi, nebunilor, nu puteţi voi să luaţi Steaua!”

Gigi Becali a reacţionat dur după ce juristul CSA Florin Talpan a declarat că noua echipă a CSA ar trebui să preia locul din Liga I.

14 ian. 2017, 21:28
Gigi Becali a izbucnit. „Băi, nebunilor, nu puteţi voi să luaţi Steaua!”

Gigi becali este sigur că va câştiga disputa cu Armata.

Steaua, RETROGRADATĂ! Anunţ ŞOC în scandalul dintre Gigi Becali şi Armată

„Să zicem că le dau locul din Liga I. Dar ei nu știu legea sporitvă. Ei nu pot juca nici în Liga a II-a. Nu puteți juca, domnule Lăcătuș, nici în Liga a doua. Trebuie să faceți contracte profesioniste, nu ca la amatori. Băi, nebunilor, nu puteți să luați voi Steaua! Pentru că nici în Liga a II-a nu veți putea juca. Jur că sunt într-o situație care mă amuză. A început să mă amuze, pentru că acestor oameni nu le-am făcut nici cel mai mic rău. Orice ar fi, prejudiciul nu există. Am schimbat deja sigla. Dacă e să schimb și numele, îl schimb, asta e.  Toți președinții care au condus Steaua după Revoluție au furat banii din transferuri. Palmaresul e la mine. Mai lasă-i puțin, ei cred că o să plătesc eu. Nu o să plătesc nimic, iar ei vor muri de ciudă”, a spus Gigi Becali.

CUTREMUR în FOTBAL. Steaua nu mai există din 2003

„Nu înțeleg ce au cu mine, nu mă așteptam la acest tratament din partea lor. Nu-mi pare rău de nimic. Eu când spun dreptatea și adevărul, nu-mi pare rău de nimic. Eu nu fac compromisiuri cu minciuna,nedreptatea, falsitatea și ipocrizia, nu-mi pare rău de nimic. Nu fac compromis cu nimeni pentru niște interese meschine. Eu am încredere doar în Hristos, nu în acești oameni. Nu sunt șocat, pentru că așa sunt oamenii, caracterizați de viclenie.  Să fie sănătoși cei de la CSA. Nu pot juca nici în Liga a II-a, dacă promovează, trebuie să dea echipa. Eu sunt Steaua, reprezint Steaua dintotdeauna, poate să spună orice judecător ce vrea, nicio hotărâre nu poate să schimbe asta. Istoria e istorie, tradiția e tradiție”, a mai spus Gigi Becali.