Gigi Becali a izbucnit: În iarnă aduc un super-atacant! Ce lovitură vrea să dea patronul Stelei

Steaua a pierdut cu 1-2 acasă, în faţa lui CFR Cluj, dar mai grav este că nu are un golgeter, deşi s-au scurs deja 9 etape din acest sezon de Liga 1.

23 sept. 2016, 09:01
Gigi Becali a izbucnit: În iarnă aduc un super-atacant! Ce lovitură vrea să dea patronul Stelei

Istvan Fulop, de la FC Botoşani, şi Ardzen Llullaku, de la Gaz Metan, sunt golgerii Ligii 1, cu câte 7 goluri, în timp ce primii stelişti sunt Boldrin şi Florin Tănase, cu câte trei reuşite. Bojan Golubovic, atacantul adus de la Iaşi, nu a marcat niciun singur gol, iar echipa suferă mult în ofensivă, după cum a arătat-o şi la meciul cu CFR Cluj.

Supărat pe evoluţia echipei, Gigi Becali a anunţat că va lua măsuri pentru remedierea situaţiei. „Se întâmplă, e fotbal. Sunt momente la unele echipe, ca în seara asta, când toţi sunt morţi. Nu pot să alerge, nu ai ce să le faci. Nu ştiu de ce, nu sunt doctor şi nici psiholog. Dar sunt tot ăia care ne aduceau bucurii, nu sunt supărat. A fost ceva la care nu mă pricep, toată echipa a fost moartă. E posibil ca jucătorii să fi fost obosiţi. Nu ştiai pe cine să mai schimbi. Golubovic nu este marcator, e şi el p-acolo, dar lasă că iau atacant la iarnă. O să iau unul din cei doi, ştiţi voi care, din România„, a spus patronul Stelei.

Jucătorii la care a făcut referire Gigi Becali sunt Denis Alibec, de la Astra Giurgiu, şi Harlem Gnohere, de la Dinamo.