Gigi Becali a luat foc după Concordia Chiajna – FCSB 0-0. Atac devastator: „Dă-ţi, tată, demisia!”

Gigi Becali crede că singurul vinovat pentru remiza de la Chiajna, Concordia - FCSB 0-0, este arbitrul Adrian Cojocaru.

18 feb. 2019, 20:20
Gigi Becali a luat foc după Concordia Chiajna – FCSB 0-0. Atac devastator: „Dă-ţi, tată, demisia!”

Gigi Becali l-a atacat dur pe arbitrul Adrian Cojocaru.

„Al doilea galben la Ropotan, am avut și penalty. Arbitrul face ca ăla de la PSD: «pentru că pot, nu dau!». Un arbitru prea slab. Nu poți să nu vezi la ultima fază. El nu mai crește de loc. Îl știu de copil, dar el nu promovează. Dă-ți, tată, demisia! Cum să nu vezi așa ceva? Stai la tine acasă. Despre joc nu am ce să zic. Am avut vreo două bare, la Coman și Man. Am avut șansa lui Man când a scăpat singur. Moruțan putea să paseze și să dăm gol. Cred că jucătorii s-au și ferit, să nu se accidenteze pe un astfel de gazon”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

În ceea ce îi priveşte pe jucători, Gigi Becali este de părere că aceştia s-au ferit să nu se accidenteze: „Şi bine că nu s-a accidentat niciunul. Pot să găsesc un vinovat astăzi, Tănase. Tănase le-a dat numai la adversar. I-a fost frică să nu se accidenteze, cred. A fost mai slab decât Matei. Toate mingile numai la adversari”.

Gigi Becali consideră că principala favorită la titlu este CFR Cluj: „Cred că CFR e o echipă solidă. Ei au avut un program foarte greu, noi am avut program uşor. Oricine ar veni la CFR, CFR este prima favorită la titlu. E degringoladă, dar eu cred că CFR e echipa cea mai solidă. Ei sunt favoriţii la titlu. Cred că noi o să venim pe locul doi şi Craiova pe trei. După valoarea lotului. Ar fi o surpriză să câştigăm campionatul din moment ce pierzi patru puncte cu Călăraşi şi Chiajna. Noi suntem pe locul doi. CFR e mai puternică decât noi”.

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, afirmă că Adrian Cojocaru trebuia să îl elimine pe Ropotan în repriza secundă și să dicteze lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei, la faultul lui Marc asupra lui Man.