GIGI BECALI a pierdut un nou proces cu ARMATA. Ce se întâmplă cu MARCA STEAUA

Gigi Becali a primit inca o lovitura la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pierzand un nou proces cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

31 mai 2017, 13:31
GIGI BECALI a pierdut un nou proces cu ARMATA. Ce se întâmplă cu MARCA STEAUA

Gigi Becali a pierdut definitiv procesul in care solicita suspendarea deciziei prin care clubul ros-albastru era obligat sa-si schimbe numele. Astfel, FCSB va ramane cu acelasi nume, desi spera sa se poata numi din nou FC Steaua, scrie ziare.com.

Gigi Becali a inaintat aceasta cerere in instanta dupa o decizie a Curtii de Apel din decembrie 2016, insa juristul Florin Talpan de la CSA Steaua a obtinut un nou succes. In acest proces, societatea lui Gigi Becali a incercat sa recapete dreptul de a folosi numele FC Steaua Bucuresti, sustinand ca are prejudicii de ordinul milioanelor de euro.

In replica, juristul Florin Talpan a afirmat in fata instantei de judecata ca CSA Steaua este prejudiciata de actiunile celor de la FCSB. De asemenea, el a mentionat ca doua instante de judecata au dat deja castig de cauza CSA Steaua in spete similare.

„Cei de la FSCSB folosesc marca si denumirea in mod fraudulos nerespectand hotararile instantei”, a declarat Florin Talpan in fata judecatorilor.

Florin Talpan s-a declarat „foarte fericit ca a obtinut a 13-a victorie in procesele cu societatea lui Gigi Becali”, insa a mentionat ca nu poate face alte comentarii. Talpan nu mai este lasat sa discute cu presa de comandantul Cristian Petrea, in pofida succeselor obtinute, dintr-un motiv necunoscut.