GIGI BECALI a mai primit o lovitură, STEAUA este în pericol

Pe 29 ianuarie 2014 a expirat dreptul lui Gigi Becali de a folosi marca "Steaua Bucureşti", pe care acesta o înregistrase la Tribunal în anul 2004. Potrivit libertatea.ro, s-a deschis astfel un front de război, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti demarând de la finalul anului trecut procedura de înregistrare a acestei mărci.

30 ian. 2014, 10:44
GIGI BECALI a mai primit o lovitură, STEAUA este în pericol

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a anticipat momentul în care marca “Steaua Bucureşti” va expira şi a depus o cerere de înregistrare a aceluiaşi nume la OSIM, la finalul anului trecut.

Potrivit libertatea.ro, oficialii FC Steaua Bucureşti pot solicita prelungirea mărcii la OSIM (dreptul lui Gigi Becali de a folosi marca Steaua a expirat pe 29 ianuarie 2014) şi, teoretic, au prima opţiune, însă George Boroi, şeful Clubului Sportiv al Armatei, susţine că Gigi Becali ar putea pierde atât denumirea, cât şi sigla, deoarece conducătorii echipei de fotbal, care a ieşit de sub tutela MApN în 1997, trebuie să îndeplinească anumite cerinţe.

Aşteptăm şi suntem curioşi cum vor înregistra cei de la clubul de fotbal marca Steaua la OSIM. Ei folosesc vechea siglă, dar i-au adăugat două steluţe deasupra, care simbolizează câştigarea a peste 20 de titluri. Ea aparţine Armatei. Nu ţine modificarea asta, nu ne pot păcăli. Dacă vor să le utilizeze, să se pună cu noi la masa discuţiilor. Dar ei nu vor! Aşa că să schimbe denumirea şi emblema. Dacă le vor înregistra pe aceleaşi, îi vom da în judecată şi vor pierde„, a declarat Boroi pentru Fanatik.

Citeşte şi Steaua riscă EXCLUDEREA din Europa