GIGI BECALI, la biserică de Florii. Latifundiarul a refuzat să facă orice declaraţie VIDEO

Gigi Becali a venit, duminică, la biserică, de Florii, cu toată familia. Latifundiarul a venit la volanul unui BMW X5, însoţit de soţie, şi nu a făcut declaraţii presei. La slujbă participă şi mama, dar şi fiicele latifundiarului. 

05 apr. 2015, 07:39
GIGI BECALI, la biserică de Florii. Latifundiarul a refuzat să facă orice declaraţie VIDEO

Este o tradiţie în familia lui Gigi Becali, ca în fiecare an de Florii să meargă cu toată familia la biserică, tradiţie întreruptă doar în perioada în care latifundiarul a fost la închisoare, informează România TV.

Duminică, Gigi Becali a venit la biserică la volanul unui BMW X5 şi a intrat în biserică la braţul soţiei sale, Luminiţa. 

Citeşte şi GIGI BECALI, prima zi de libertate după ce a fost eliberat condiţionat VIDEO

În biserică îl aşteptau deja mama şi fetele lui, care au ajuns la biserică un pic mai devreme. Dacă mama latifundiarului a venit anul trecut la slujba de Florii cu ochii în lacrimi, acum era extrem de bucuroasă.

Becali a refuzat să facă orice fel de declaraţii jurnaliştilor care îl aşteptau.

Citeşte şi Gigi Becali a ajuns acasă, după doi ani de puşcărie. Ce planuri are pentru Paşte VIDEO

Gigi Becali a ajuns acasă vineri şi a spus că va ieşi mult mai puţin în public şi că se va dedica mai mult Domnului. Paştele îl va petrece la Pipera, dar spunea că ar vrea să meargă şi la muntele Athos pentru a-i mulţumii lui Dumnezeu.