Gigi Becali dă afară trei titulari după ruşinea de la Sibiu. NUME SURPRIZĂ pe LISTA NEAGRĂ

Gigi Becali a încercat să minimalizeze eliminarea din Cupa României, dar Mihai Stoica şi Nicolae Dică au fost deja anunţaţi că trei jucători vor fi daţi afară la finalul sezonului 2017-2018.

02 mart. 2018, 06:10
Gigi Becali dă afară trei titulari după ruşinea de la Sibiu. NUME SURPRIZĂ pe LISTA NEAGRĂ

Gigi Becali i-a nominalizat pe Ionuţ Larie, Artur Jorge şi Ovidiu Popescu. Ultimul dintre aceştia chiar a fost eliminat, în minutul 74, după ce a încasat al doilea cartonaş galben. Fostul fotbalist al timişorenilor fusese poreclit la un moment dat de patron „noul Lampard”.

Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de PALMARES. Lovitură DE TEATRU

Gigi Becali a încercat să se despartă în această iarnă de unul dintre cei trei fotbalişti care acum sunt pe lista sa neagră. Însă Nicolae Dică a reuşit să îl salveze în ultimul moment pe Artur Jorge, după ce i-a spus lui Gigi Becali că se va folosi de fundaşul central portughez în meciurile FCSB din Cupa României din acest sezon.

Lucrurile erau destul de clare şi cu Ionuţ Larie, dar staff-ul Stelei a tot sperat că fotbalistul transferat în toamna anului trecut de la CFR Cluj îşi va reveni. Evoluţiile fundaşului central din ultimul timp au fost însă dezamăgitoare.