Gigi Becali A RĂBUFNIT: „Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopţi”

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, l-a atacat public pe fundașul Mihai Bălașa, jucător care îl nemulțumește profund în acest debut de sezon

08 aug. 2018, 14:11
Gigi Becali A RĂBUFNIT: „Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopţi”

Gigi Becali continuă să-i critice public pe jucătorii formației pe care o finanțează. Latifundiarul din Pipera l-a luat în colimator pe Mihai Bălașa, jucător care a evoluat ezitant în ultimul sezon și nu pare să-și revină nici în debutul noii stagiuni. Becali s-a întrebat retoric ce se petrece cu fundașul „roș-albaștrilor”. 

Cum ajunge mingea la Bălașa, tremur. Îl iau la Steaua, îi dublez la salariul, iar el scade în loc să crească. Însemnă că e o problemă. E ceva în neregulă! Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopți. Ce perioadă proastă? Îi dublez salariul, îl pun căpitan și ne nenorocește? Nu mai vreau să vorbesc, mă enervează. Vorbesc acum pentru că jucătorii sunt acum la aeroport, pleacă în Croația”, a spus Becali la Digi Sport.

Școlit la AS Roma, Bălașa (23 de ani) a împărțit vestiarul cu Daniele De Rossi, liderul vestiarului capitolinilor și omul care a primit banderola de căpitan pe Olimpico, după retragerea lui Francesco Totti. De la fostul internațional italian a preluat fundașul român un citat.

„Ce se poate vedea? Sunt cele 90 de minute, plus ceea ce facem public pe rețelele de socializare și în interviuri. Dar ceea ce faci cu adevărat în interiorul vestiarului, ceea ce faci când un coechipier are nevoie de tine, ceea ce faci când un antrenor te pune în dificultate, aceste lucruri sunt știute doar de cei care le trăiesc. Iar aceste lucruri nu sunt uitate de colegi”, a postat Mihai Bălașa pe contul său de Instagram. Mesajul îi aparține lui Daniele De Rossi.