Gigi Becali a rostit rugăciuni la procesiunea cu preoţi de după Bucharest Pride 2022 – VIDEO

Gigi Becali însoţit de mai mulţi preoţi au participat duminică la o procesiune de sfințire a traseului pe care sâmbătă circa 15.000 de persoane au participat la Bucharest Pride 2022.

10 iul. 2022, 16:55
Gigi Becali a rostit rugăciuni la procesiunea cu preoţi de după Bucharest Pride 2022 – VIDEO

Gigi Becali a participat duminică după-amiază la o procesiune organizată pe acelaşi traseu pe care a fost organizat evenimentul Bucharest Pride 2022. În timpul procesiunii, Gigi Becali a luat microfonul şi a început să rostească o rugăciune.

Participanţii au spus rugăciuni şi au stropit cu apă sfinţită străzile pe care au trecut cei care au participat la Bucharest Pride.

Citeşte şi: Slovenia a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Acestea au şi dreptul de a adopta copii

Fundaţia Accept a organizat, sâmbătă, cea de-a 17-a ediţie a marşului Bucharest Pride, pentru susţinerea comunităţii LGBTQ.

Citeşte şi: ”Marşul Normalităţii”, organizat de Noua Dreaptă în Bucureşti. De la ora 17.00 a început „Bucharest Pride” GALERIE FOTO

Potrivit unui comunicat al Fundaţiei Accept, la marşul Bucharest Pride au participat peste 15.000 de persoane.

Bucharest Pride

„Anul acesta, Bucharest Pride s-a bucurat de cel mai lung traseu din istoria sa având ca punct final Parcul Izvor, care a găzduit timp de 4 zile cea de-a doua ediţie a Pride Park – un maraton de evenimente în aer liber care au sărbătorit iubirea şi cultura comunităţii LGBTQIA+. Printre participanţi s-au numărat persoane LGBTQIA+ alături prieteni, familie, colegi, aliaţi din cadrul misiunilor diplomatice, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale LGBTQIA+ din ţară”, arată sursa citată.