Gigi Becali a stat o noapte întreagă în genunchi pe Muntele Athos

A stat în genunchi o noapte întreagă pentru a se ruga! Gigi Becali a spus pentru România TV că a fost pentru prima dată când a participat la o slujbă atât de lungă. El a fost la mănăstirea de pe Muntele Athos unde s-a rugat, în noaptea meciului Stelei, şi de unde s-a întors, spune el, mai puternic.

17 mart. 2013, 08:21
Gigi Becali a stat o noapte întreagă în genunchi pe Muntele Athos

„Acolo se fac slujbele de noaptea, am stat cel mai mult acolo (…) Mă simt din ce în ce mai puternic, în fiecare an mai puternic, în fiecare an simt că pot mai mult şi mă repar mai mult, de exemplu acum am stat de la 2 la 7 dimineaţa la slujbă. Niciodata nu am stat atât de mult. Mă duceam de la 4 până la 6, două ore, şi dormeam sau de la 3 la 5, două ore, şi plecam. Acum am zis să stau şi am putut să stau de la 2 până la 7 dimineaţa în genunchi„, a declarat Becali la România TV.

Gigi Becali anunţa, înainte de meciul retur cu Chelsea, că nu el va merge la partida de la Londra, ci se va duce la muntele Athos, pentru a se ruga şi a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru victoria cu formaţia londoneză de la Bucureşti.

Acum trebuie să mă duc la muntele Athos să mă rog. Nici nu mă duc la Londra, trebuie să-i mulţumesc lui Hristos. Nu m-am uitat la penalty, mă concentram la rugăciune, nu mai realizam eu ce face Rusescu„, a precizat finanţatorul stelist.

Gigi Becali preciza, la acel moment, că victoria Stelei poate fi şi o răzbunare pentru că României i se refuză accesul în zona Schengen, uitând, însă, că Marea Britanie nu face parte din acest spaţiu: „Noi nu la Schengen? Voi toţi la Schengen? Uite, englezule, că îţi dăm noi bătaie, să-ţi arătăm noi ţie Schengen„.